15896.jpg
SISDEn   (Italian salainen palvelu)  äskettain ilmitulleet asiakirjat paljastivat,  että  Osama  bin Laden  jokin aika sitten antoi määräyksen lentokonesabotaashin järjestämiseen Italiassa. Kaksi erään lähi-idän terroristia on saapunut Napoliin vakaalla aikomuksella toimittaa Allahin rangaistuksen vääräuskoisille italialaisille.   -Näin siinä kävi.

Sunnuntai klo 23.47.

Miehet saapuvat ilmateitse Napolin kansainväliselle lentokentälle Turkista.  Sieltä he pääsevät ulos kahdeksan  tunnin jälkeen, koska heidän matkalaukkujaan ei löydy.  Lentokentän huoltofirma ei ota laukuista vastuuta ja neuvoo palaamaan seuraavana päivänä.  Jos onnistaa,  ne voivat löytyä.


Miehet ottavat taksin.  Ilman lisenssiä toimiva taksikuski katselee heitä etupeilistä ja nähtyään, että he ovat ulkomaalaisia kierrättää heitä ympäri kaupunkia puolitoista tuntia. Koska matkustajat eivät kummemmin valita senkään jälkeen, kun mittari näyttää 200 euroa, Villarican ympyrän kohdalla taksikuski pysäyttää auton ja ottaa kaverinsa kyytiin.  Kun taksikuski on kumppaneineen ryöstänyt ja mukiloinut matkustajat puolitajuttomiksi, he jättävät nämä Rione167 alueelle, joka  on Napolin slummiutuneinta reuna-aluetta.

Maanantai klo 04:30

 Tultuaan tajuihinsa terroristit onnistuvat  pääsemään keskustaan, Piazza Borsalle hotelliinsa.He päättävät vuokrata auton Hertzistä ja suunnistavat lentokentän suuntaan. Juuri ennen saapumistaan Piazza Mazzinille he jäävät jumiin opiskelijoiden,  anti-global valkohaalareiden ja Napolin työttömien mielenosoituskulkueen takia

Ma klo 12:30

Saavuttuaan  Piazza Garibaldille he päättävät vaihtaa rahaa pystyäkseen liikkumaan vapaammin. Heidän dollarinsa vaihdetaan väärennettyihin 100 euron seteleihin.


Ma klo 15:45

Miehet saapuvat Capodichinon lentokentälle vakaana aikomuksenaan napata lentokone ja pudottaa se Enelin sähkölaitoksen pilvenpiirtäjän päälle kaupungin hallintokeskuksen alueella.
Kentällä on lentokapteenien lakko.  Lentäjät vaativat nelinkertaista palkkaa ja vähemmän työtunteja. Yhtälailla lakkoilevat lentokontrollin työntekijät jotka vaativat itselleen lippujen rei`ityssaksia.


Ainoa paikalla oleva lentokone kuuluu MARADONA AIR-yhtiölle, joka on lähdössä Algheron kaupunkiin 18 tuntia myöhässä. Työntekijät ja matkustajat ovat leiriytyneet kentän odotussaleihin, joissa he lauleskelevat kansanlauluja ja huutelevat iskulauseita hallitusta ja lentäjiä vastaan.

Paikalle saapuvat santarmit jotka alkavat pamputtaa kaikkia läsnäolijoita  innostuen erityisesti kahden arabin kohdalla.

Maanantai klo 19.05

Vihdoin tilanne on rauhoittunut. Kaksi allahin lasta lähestyvät MARADONA AIRin myyntipöytää ostaakseen liput Sardiniaan  napatakseen koneen ja pudottaakseen sen Enelin tornin päälle.Yhtiön virkailija myy heille liput mutta ei sano että lento on jo peruutettu.

Maanantai 22.07

Terroristit alkavat keskustella,  kannattaako jatkaa vai ei.  He pohtivat, onko Napolin tuhoaminen terroristinen teko vai hyväntekeväisyystyötä.


Ma 23.30

 Kuolemannälkäisinä miehet päättävät syödä jotain lentokentän ravintolassa.  He tilaavat munakassämpylät ja pippuroidut sinisimpukka-annokset.

Tiistai klo 04.35

Miehet ovat Cardarellin lääninsairaalan osastolla   sairaina munakkaasta saadusta akuutista salmonellasta  odotettuaan sitä ennen koko yön vastaanottopoliklinikalla vuoroaan.  Kaikki olisi mennyt ohi parissa päivässä, ellei heille olisi puhjennut koleeraa muistuttavia oireita

Maanantai klo 17.20

Seitsemän päivän päästä miehet pääsevät sairaalasta ja löytävät itsensä San Paolon jalkapallokentän läheltä.  Napoli on juuri hävinnyt Palermolle 3-0 koska pelituomari Concettino Rina da Corleone on määrännyt kaksi rangaistuspotkua sisilialaisen joukkueen hyväksi.


"Masseria Cardonen"-ultra-jalkapallofanit nähtyään kaksi tummaihoista miestä luulevat näitä Palermon kannattajiksi ja antavat heille päihin.

Maanatai klo 19.45

Vihdoinkin miehet pääsevät jengiltä karkuun. Terroristit päättävät ensimmäistä kertaa elämässään juoda itsensä känniin, vaikka se onkin syntiä.
Eräässä sataman kapakassa heille tarjotaan metanolilla höystettyä vanhaa viiniä,  joten he joutuvat uudelleen ensiapupoliklinikalle myrkytysoireiden vuoksi..

Tiistai klo 23.42.

Terroristit pakenevat lautalla Libyaa kohti puolisekaisina metanolista ja tulehduksista.
He vannovat Allahin nimeen, etteivät yritä enää koskaan mitään Italiaan vastaan.