Blogeja on moneen lähtöön. Ryhdyin katselemaan niitä, joita vähiten ainakin blogilistan 'luetuimmat'-rankeerauksen mukaan seurattiin viime viikolla.

Sijalla 3377 on kotirouvan päiväunelmat, joka näkyy olevan myös laskussa kahden nuolen voimin.

"Himottaa jo tuijottaessani ostostv:n lihaksikkaita voimisteluvälineiden esittelijöitä. Kävin kaupassakin.
Satuin siellä törmäämään poikamme jalkapallovalmentajaan. Tämä yllättäinen halukkuus sai alkunsa sieltä.
Se mies sitten kuumaa tavaraa onkin. Nuori ja vetreä. Kiharahiuksinen jalkapalloilija-adonis. Kuinka monta kertaa, olemmekaan kuolanneet toisten äitien kanssa pelikentän laidalla tuon komistuksen perää..perään.  Olen salaa koskettanut(hipaissut) hänen etumustaan..."

Saattaa olla, että blogin verkkainen julkaisutahti, yksi postaus 09.12.2005 saa suosion hiipumaan. Aihe on kuitenkin lupaava ja hyvää kannattaa odottaa. Naama hedelmälautasella voisi innoittaa vetreämpiä vaikka kuvataiteellisiin suorituksiin. Asetelmahan on monessa mielessä herkullinen.

Sijalla 3376 oleva   Everyone is ordinary  on salasanasuojattu. Liikenne sinne ei näy ja kyseessä lienee yksityinen päiväkirja. Hyvä niin.

Sijaa 3375 hallinnoiva Sateen jälkeen jää sininen on 'kulkurin' ylläpitämä kaunis valokuvablogi, jossa myös pohdiskellaan luontoa ja sen kauneutta. 

"Kunpa tulisi kylmempi keli, että lumi muuttuisi pakkaslumeksi, eikä olisi loskaa ja räntää. Pakkaslumi narskuisi kenkiesi alla ja tuulen puuska saisi sen lentämään. Auringon paiste saisi valkoiset hanget hohtamaan ja kimaltava peite kuiskailisi ja houkuttelisi tekemään lumienkeileitä. Olisi oikea talvi. Mutta tänään saisi varmasi tehtyä hyviä lumiukkoja ja lumilyhtyjä, kun lumi on muotoiltavissa. Lähden ulos."

28134.jpg

Kulkurin blogissa on todella upeita kuvia.

Numero 3374 onkin toista maata, urheilusta innostuneen Jari Okkolan  Eniten voittoja Ranskan ympäriajossa. Okkola ilmoitta olevansa  elämän sekoboltsi koheltaja, jolle mikään inhimillinen ei ole vierasta. Hänellä on monta ympäriajoaiheista blogia.

Kommentti: Monimuotoista on arki myös Blogistanian takamailla julkisuudelta piilossa.