- Jos asut kerrostalossa ja olet kahvin juoja, käy kysymässä naapurilta lainaksi hieman kahvinmuruja. Käy joka päivä eri ovella, niin naapurit eivät tule epäluuloisiksi. Samalla saat pienen kävelylenkin.

- Kun olet esimerkiksi nuotiolla ja teet kahvia, saatat huomata, ettei sinulla ole suodatinpussia. Varaa aina matkaan sukkahousut. Voit laittaa ne päähäsi. Kun juot, niin kahvinporot jäävät sukkahousuihin.

- Jos korvasi palelevat talvella, etkä halua käyttää pipoa, osta irtokorvat kaupan pilailuosastolta. Täytä korvat sisältä pumpulilla ja asettele korvillesi. Lämmittävät mukavasti.

- Paksuista sukkahousuista saat näppärän suksipussin, kun pujotat toiseen lahkeeseen suksien kantaosan ja toiseen kärkiosan. Haarakiila toimii käsikahvana.
 

- Lapsille mukavat tossut: irrota pikkuhousunsuojasta tarranauhan suojapaperi ja paina pikkuhousunsuoja jalan tai sukan pohjaan.

- Jos käyt lenkillä metsässä, laita naru puuhun kiinni ja sitten lenkille. Seuraamalla narua osaat varmasti takaisin.

- Sukkuhousuista ja joulukinkusta saat kätevän ruokintalaitteen. Sujauta viiden kilon kinkku käytettyihin sukkahousuihin ja asenna näin syntynyt ruokintalaite pihapuun oksaan roikkumaan. Näin ruokit pihapiirisi eläimet sudesta talitinttiin!

- Onko asunnossasi kylmä? Viritä komposti olohuoneeseen, se lämmittää  mukavasti ja luo maalaishenkistä tunnelmaa kaupunkiasuntoonkin.

- Auton takakontissa kannattaa pitää aina yksi pahvilaatikollinen halkoja mukana. Jos auto jättää tielle voit lämmitellä nuotion
ääressä, kun auto on jäähtynyt.

- Katso kiikarilla televisiota, niin saat laajakuvatelevision.

- Tietokoneen näppäimistön ääni on joskus rasittavan kova ja terävä. Kaada näppäimistön päälle kupillinen lämmintä maitoteetä, ja valuta se välittömästi pois nostamalla näppäimistö pystyyn. Kun kaikki tee on haihtunut, näppäimistön ääni ei enää kirjoittaessa rasita korvia, sillä se on muuttunut hiljaiseksi ja pehmeäksi. Niksi on keksitty vahingossa, mutta se toimii.

- Jos et aamulla ehdi lukea lehteä, ota kiinnostavista artikkeleista digikameralla kuvia ja tutki niitä sitten töissä kaikessa rauhassa tietokoneeltasi.

-Oiva mökin pyykinpesuvinkki: Laita pyykki ja saippua katiskaan. Sido katiska moottoriveneen perään ja huristele ympäri järveä.

- Vesimeloonista saa kätevästi koverrettua pyöräilykypärän. Syöt vain sisustan ja teet kuoreen kaksi reikää, joista voit laittaa narun kypärän kiinnittämiseksi.

- Saat illalla tai yöllä kyydin kaupungilta, kun tilaat pizzan kotiosoitteeseesi ja pyydät, josko voisit tulla itse samalla.

- Voit piilottaa kossupullon lätkämatsin ajaksi perunalastuputkiloon. Sopii myös muihin tilaisuuksiin, kuten elokuviin, häihin, linja-auto- ja junamatkoille.

- Saat hienon lomasta kertovan taulun, kun liität matkalla otetut röntgenkuvat valokuvien kanssa samaan kehykseen.

- Intiimissä tilanteessa rikkoutuvaa kondomia ei toki kannata suinpäin heittää menemään, sillä siitä saa mitä parhaimman ja kestävimmän poninhännän pidikkeen, kunhan ensin leikkaa ylimääräiset kuminriekaleet pois.

- Pelkäätkö kävelemistä yksin ulkona pimeän aikaan? Juokse eteenpäin siksak-kuvion mukaisesti. Hyppää välillä ilmaan ja huudahda. Raiskaajien ja muiden pahoinpitelijöiden on hankalampi hyökätä kimppuusi ja toiseksi käyttäydyt niin omituisesti, että muut pitävät viisaampana välttää seuraasi. Kaiken lisäksi hypellessä tulee lämmin.

Via M.L