Ei tule ottaa turhia riskejä. Lukumääräisesti ylivoimainen henkilökunta vaikuttaa usein rauhoittavasti. Mahdollisuuksien mukaan silmälasit, solmiot, korut otetaan pois. Etenkin kasvojen, pään ja kaulan suojauksen miettiminen etukäteen on tärkeää. Ranteet voi usein vapauttaa kiertämällä niitä potilaan peukaloita vastaan. Takaa päin tapahtuvassa kohtaamisessa leuan painaminen rintaan ja nopea kääntyminen vapauttavat usein otteesta. Puremisessa kannattaa painaa käsivarsi syvemmälle suuhun ja tukkia potilaan sieraimet toisella kädellä.

-Duodecim

Kunnat menevät nälkäkuurille 2010. Se on varmaa jo nyt.

Lääkärinä en olisi niinkään kiinnostunut siitä, riittääkö OK:lle töitä vaan siitä, miten me kaikki pidämme hengissä jotenkin.

Meille on vuoden 1996 jälkeen  kehittynyt pudokkaiden joukko, joilla ei ole koulutusta, itsekunnioitusta, ammattitaitoa, työtä eikä motivaatiota mihinkään edellä mainituista. Sen sijaan on laaja ja monipuolinen kokemus päihteistä, pikkurikollisuudesta sekä huumekulttuurista ja älytön kuvitelma siitä, että sopivin keinoin pasahdetaan julkkikseksi tai miljonääriksi itse työtä tekemättä ja hien tuskaa kokematta.

Jo nyt työikäisten päihdeperusteiset sairaudet, väkivalta ja tapaturmat ovat johtava kuolinsyy. Pelkään venäläistymistä kuolinsyyn tasolla.  Asialla ei ole mitään tekemistä raittiiden maahanmuuttajien kanssa vaan on kotoperäistä kehitystä.