Tämä kirje on lähetetty sinulle saadaksesi toiveesi mukaisesti seksiä. 

Kiitos yhteydenotosta, Ystävä!  Alkuperäinen kirje on Läyliäisissä Suomessa. Sitä säilytetään eräässä kurkkupurkissa. Kirje on kiertänyt Läyliäisissä 19 kertaa. Neljän päivän päästä sinä tulet saamaan seksiä, koska olet ottanut vastaan tämän kirjeen avaamalla tietokoneesi.

Tämä ei ole pilaa. Seksiä alkaa tulla ovista, ikkunoista, liesituulettimesta, jääkaapin takaa ja ilmastointiaukoista. Mikäli sinulla on postilokero-osoite niin sieltäkin löytyy rohkeaa seksiä odottamassa noutajaansa. Lähetä kopiot niille ihmisille, joiden luulet tarvitsevan seksiä. Älä lähetä rahaa, sillä tapahtumalla ei ole hintaa. Älä pidä kirjettä itselläsi vaan lähetä se eteenpäin maileina tai kirjeinä. Seksikirjettä ei saa katkaista. Sinun täytyy lähettaa sanoma neljän päivän kuluessa. Jos toimit oikein, seksi tulee olemaan puhdasta ja hyvää. Herrakin siunaa ja liiketoimesi ovat tuottoisat. Lemmikkien karva kiiltää. 

Nurmijärvelainen kyläseppä N.B. sai kirjeen 7.11.1956, mutta ei voinut lähettää Email-kirjetta eteenpäin, koska Bill Gates täytti samana päivänä  kaksi vuotta. Tämän jälkeen kyläseppä oli niin kivuliaassa yhdynnässä, että kiljui äänihuulensa hajalle ja menetti lopullisesti puhekykynsä. Kyläseppä oli saanut aina seksiä ainoastaan puhumalla, joten sen saaminen loppui kuin seinään. Nykyään kyläseppä yrittää viittoilla huonolla menestyksellä. Nuori mies nimeltä Nils Gustafsson sai kirjeen toukokuussa 1960 tunnetuin seurauksin.

Filippiineilla Oreus Vela menetti sukukalleutensa kuusi päivää tämän kirjeen saamisen jälkeen. Kun hän myöhemmin lähetti kirjeen eteenpäin, han sai kerran alennusta pesulassa..

Constansino Diaz otti vastaan tällaisen kirjeen v. 1963. Hän toivoi sihteerinsä antavan kaksi kertaa. Pari päivää myöhemmin hän sai mansikan Potti-pelissa ja voitti 2 markkaa yhden markan panoksella.

Kutzur Tyruk, turkkilainen bussinkuljettaja sai kirjeen, mutta ei tiennyt mikä on email. Hän kävi hakemassa apteekista itselleen monivitamiineja, mutta saikin erehdyksessä Viagraa. Hän sai elinikäisen kestoerektion, joka on niin kivulias, että bussinkuljettaja jäi koukkuun keskushermostoon vaikuttaviin särkylääkkeisiin.

Arla Dirhik,  konttoristi sai kirjeen, mutta unohti lähettaa sen neljän päivän kuluessa. Hän sai klamydian. Myöhemmin hän löysi kirjeen, lähetti sen ja sai seksiä   -ja kupan.

Kainuulainen raudoittaja Tauno Keränen sai työpaikkansa sähköpostiin tällaisen kirjeen. Hän ei osannut lähettää viestiä eteenpäin. Kahden päivän kuluttua hänen haalarinsa tarttuivat malmin kuljetushihnaan ja hän menetti kätensä. Sairaalassa hänelle annettiin erehdyksessä kuusi  pussillista HIV-positiivista verta. Nykyään hän käy päivittäin kirjastossa lainaamassa kirjoja, jotka käsittelevät kohtaloa.

Dereck  Fairchild  Australian Brisbanesta ei uskonut kirjeeseen, vaan heitti sen roskikseen. Muutamaa päivää myöhemmin hänelle kerrottiin, ettei hän enää koskaan saa seksiä. Nykyään hänen maillaan sijaitsee maailman kuudenneksi tuottoisin uraanikaivos. 

Tämä kirje sai alkunsa Kokkolassa.  Alkuperäisen viestin on kirjoittanut Venezuelassa asekätkentäjutun vuoksi asunut  eversti evp. Jaakko K. jo  vuonna 1949. Jotta tämä kirje kulkisi vielä kerran Läyliäisten ympäri, täytyy sinun lähettää se  ystävillesi. Parin päivän päästä tulet saamaan iloisen yllätyksen, vaikka ei tekisi edes mieli.  Läheta viisi kopiota, ja katso miten käy. Nopean lähettäjän etuna saat kirjeen, jossa ei puhuta sanaakaan seksistä. Älä masennu, vaikkei mitään tapahtuisikaan. Avaamalla tietokeneesi seuraavalla kerralla olet pääsevä postituslistallemme.

Yhteyttä tulee ottamaan kongolaisen pankin (Angola Trust Federation International Heading Bank Ltd. )   vallankumouksessa edesmenneen pääjohtajan lepraa sairastava leski, joka haluaisi neuvoa siinä, miten 26 000 000 US $  pitäisi sijoittaa pankkitilillesi nimellistä 20 000 euron korvausta vastaan, mielellään jo huomenna.