Silvon, salvan, ämpärileikkaan ja kahteen tullaan.

 

************

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Vanhat suomalaiset tavat ja leikit kuten hutunkeitto, kääpiönheitto, muurahaispesässä istuminen, särjen paistaminen, eukonkanto, mustanmiehen pelkääminen, munien tervaaminen, hangessa pyöriskely, penislävistykset, naapurin maalle rakentaminen ja kuutamourakointi keskiyön auringossa ovat osa hyväksyttyä kansallista perintöämme. Genreä ugrilaisella agendalla, kuten joku biseksuelli diletantti tampuurimajuri sanoisi oopperan lämpiössä kärvistellessään hapokas, pirskahtava lasi hyppysissään.

-Siish.

 

Kvartaalitalous on antanut meille strategisen ajattelun, luovan tuomiotalouden, syväjohtamisen ihanan mysteerin, chindia-ilmiön, mikrosirun, laajakaistan ja yt- neuvottelut. Näkyleivän yhä useampi käy hakemassa instituutiossa, jota häveliäästi nimitetään kirkon sisämaan avuksi, vaikka kyseessä on monistetun kerjäämisen anto-osastotoiminta. Yhä useampi tippuu junasta; harvalla on niin paljon sisua, että jäisi heittämistapahtuman osaoptiona kynsistään kiinni seinään, kuten se kuuluisa luonnontuote Junttilan talossa.

 

Mamu, tuo uskossa väkevä, on tuonut uudenlaista perinnettä pysähtyneeseen aikaamme. Burkha, halatti, huivi naisenpuolilla ja muu siveä käytös rikastavat perusurpomaista  suburbaania heimoamme, jonka itsetunto perustuu kotiin, uskontoon, lenkkimakkaraan, koskenkorvaan ja puukkoon. Ja tietysti citymaasturiin, mutta sitä ei lasketa koska semmoinenhan on kaikilla, ketä ei ole luusereita.

 

Yön hämärinä hetkinä välimerelliset miehet joukkovoimin nappaavat pikkutytön hoidokseen tavalla, jonka perusteella he kotimaissaan menettäisivät sukukalleuksiensa ohella myös toisen tarpeettoman, korvallisen ruumiinosan. Hämmästyksen mentyä ohi ryhdymme miettimään, onko Järviruusu kenenkin nato tai ketkä ovat langoksia sillai.

 

Lihan himo, silmän pyytö ja elämän korska ovat seikkoja, joilta on syytä yrittää suojautua. Pikkupoikien pilistä napsitaan armotta turhat osat pois tupeksimasta. Lääkärit peräti velvoitetaan syyntakeettomien pygmien lihanleikkuuseen. Tyttöihmisten herkemmät paikat ilmeisesti häveliäisyyssyistä palastellaan vähän pienemmällä metakalla kotimaahan tehtyjen matkojen yhteydessä tai pimeillä klinikoilla kotoutus-Suomessa. Niinpä jos löydät verensiirtovälineet huoltoaseman vessan roskakorista, kyseessä ei mahdollisesti olekaan tavanomainen lupaavan hiihtäjän kuntoutustoimenpide, vaan hyväntahtoisen sukulaistädin siveydensuojausmissio uskossa turvaten Ylimpään kamelinajajaansa.

 

Suomi on saamassa porvarihallituksen. Suomessa tehdään laivoja. Suomessa ei ole tarpeeksi rautakouria tekemään risteilyaluksia. Porvarihallitus tukee innokkaasti työperäistä maahanmuuttoa. Bulgariasta, Romaniasta ja entisen Jugoslavian alueelta on tulossa ahkeria hitsareita ja läkkiseppiä.

Näin on hyvä.

 

Juuri saamamme tiedon mukaan muutakin on tapahtumassa:

 

ILTAUUTISET 23.07.09

Maahamme on saapunut uusia pakolaisia Bloshkortanista. Heistä suurin osa edustaa juutalaisarabialaisen uskonnon diasporalaista glob-yhteisöä, joka siirrettiin aikoinaan Stalinin 'national relocation' -politiikan seurauksena kotisijoiltaan pieneen enklaaviin nykyisen Koshkortastanin tasavallan itärajalle.

Bloshkortasnilainen vahva ja etabloitunut uskonnollinen yhteisö vaatii, että poikavauvan toinen kives on uhrattava  Yro-nimiselle jumalalle, jotta hän "ei joutuisi kadotuksen jääkylmään kuiluun ja oppisi metallin pakotuksen ja ahjojen salat."

 

Samalla kun hallitus toivotti uudet rautakourat lämpimästi tervetulleiksi helteiseen maahamme, sen ulkoistettu liikelaitos Sosiaali- ja terveyssäätiö asetti työryhmän, jonka tehtävänä oli velvoittaa lääkärit lainsäätäjän ohjaamina poistamaan poikavauvojen kiveksiä, koska asiaperustaisesta uskonnollisesta syystä niin oli tehtävä.

 

Lääkärikunta paneutui asiaan huolella ja päätti parantaa hoidon tehoa molemmanpuoleisella operaatiolla.

 

 Kiitos, JKAR