149167.jpg

Ei kuulu ryssänhajua tälle rannalle.

Täällä tuoksuu metsä ja pihka. Omituinen ilmiö, kun kuumassa mänty itkeä tiristelee aromaattisia kyyneliä. Sataa saisi. +29 C. Itätuuli n. 3 m/s, ei savunhajua muualta kuin puugrillistä, jonka päällä siikaa savustumassa isossa pöntössä mallia "Sukeva".

Saunaa ei aamun jäljiltä tarvitse lämmitellä, pari klapia riittää. Onneksi vastoja on tehty alkukesästä urakalla, nyt ei niin tuoretta koivua tontilta löydy, että saisi edes yhtä kasaan. Pitäisi vintata pyörällä luhtaan, vaan en mie saata.

Kissat makaavat mättään koloissa tainnoksissa iltapalasta ja helteestä. Vähän on ukkosen merkkejä luoteisella rannalla, muuten taivas puhtaaksi lakaistu, kuten on ollut jo kuusi viikkoa.

Mikäpä tässä. Kivikautisen talon rakennuspiirustuksia häätyy viikolla lähteä Kierikkikeskuksesta vielä tsekkaamaan timpurin kanssa.
Haluaa omin silmin nähdä salvoksen mallin, en osannut kunnolla selostaa. Toisaalta ei hän minun työtäni yritäkään harjoittaa, pysytään molemmat lesteissämme (heh...tulipa monimielinen ilmaus..).