Maailma on pelottavan ja loogisen oikeudenmukainen evoluution kannalta ajatellen.

On poliittisesti epäkorrektia todeta, että aika moni kaahari liikenteessä tai kalmo juoppojen puukkotappelussa saa ansionsa mukaan.

Syyttömän ohikulkijan ajautuminen uhriksi on monimutkaisemman ketjun tulos, jossa sumea logiikka taitaa säädellä lopputulemaa. Syntymä laukaisee jos ei ihan  perisyntiä ainakin vuorenvarman option päästä hengestään tavalla tai toisella ennen pitkää.

Elämän tarkoitus on 42 tapaa yrittää saada DNA monistumaan. Luku tulee tietysti kulttikirjasta Opas linnunradan liftareille. Samantapaiseen peukalonnostoon verrattavaa huumoria edustaa viikoittain ilmestyvä lääketieteelliseksi aikakausilehdeksi naamioitunut mainoslehdykkä MediUutiset.

MediUutiset-lehteä kutsutaan lääkäreiden piirissä lempinimellä Mediseiska. Nimen on keksinyt joku ilkeä tohtori pikkutunneilla. Liekö ollut edes selvinpäin.

Ei OK:ta tuossa aviisissa muu ärsytä, kuin että se esiintyy "lääkäreiden ammattilehtenä" ainakin median ja kai omastakin mielestään, on kehnosti toimitettu, törkeän lääkärivastainen, epärehellinen, epä-älyllinen ja sensaatiohakuinen. Muilta osin se on ihan Jallun tai Nyrkkipostin kriteerit täyttävä julkaisu. Hymy-lehti sen kyllä lyö laudalta, vaikka rakastettu toimitsija Ennala kuolikin ja tiettävästi siinä yhteydessä lopetti Piinapenkin kirjoittamisen. Aika taitaa kulua lämmityspuuhissa. 

Itse 7 Päivää -lehti on journalistisesti kunnianhimoisempi ja luetumpi. Lisäksi siinä on enemmän värikuvia. Väritettäviä ja väritettyjä kuvia, myös mielikuvia  on  Medipuolella kiitettävästi, osa vaikeitakin.

Mediseiskaan kirjoittaminen on vakavaa ja kansalaisrohkeutta osoittavaa toimintaa. Moni kuuluisa kirjailija Greeneä, Bokowskia ja Vonnegutia myöten -jopa Päätalo -on aloittanut uransa kioskiviihteen senttaajana.

Näin ollen jos OK kutsutaan M7:n kolumnistiksi, vastaus on kohtelias ei, koska ambitioita tulevaisuudessa kuulua samaan kirjailijaliittoon Sofi Oksasen kanssa OK ei itsessään havaitse.