Anne on haastanut meidät meemiin:

Homman nimi oli siis se, että paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Kiitoksia huomiosta.

1. Ehdottomasti omituisin tapani liittyy kesällä mökkioloissa kissojen ulkoiluttamiseen. Saan päähäni lähteä kiertämään järveä kahden kissan kanssa. Kissat eivät ole pitkän matkan juoksijoita. Yleensä käy niin, että ne ennenpitkää heittäytyvät kangastielle ankarasti naukuen ja vaativat, että niitä kannetaan.

 Omituista on se, ettei minulla ole vaatteita eikä hiuksia, koska hulluuden puuskassani alkukesästä ajelen pääni muliksi ajatellen, että siitä muutenkin kankea hiukseni vahvistuisi. Lopputulema on lihava, punakka kalju alaston mies, joku tallustaa pölyävää tietä pitkin kaksi kehräävää mustaa kissaa olkapäillä. Koska kädet ovat varatut pitämään kiinni kissoista -ettei niiden tarvitse pitää kiinni, auts ...- hyttyset voivat vapaasti ängetä hikiselle keholleni. Niinpä näyttää, että kyseinen kalju mies olisi karvainen.

2. En leikkaa varpaankysnsiäni muuten kuin pakosta. Kengät kuluvat puhki kärjistä.

3. Luen yhtäaikaa ainakin viittä tai kuutta kirjaa. Jätän kirjan auki ja alassuin milloin mihinkin ja närkästyn, jos joku  'siivoaa' kirjani hyllyyn. Ajatukseni menevät ikäänkuin sekaisin, mikä on ahdistavaa.

4. Työmaalla kirjoituspöytäni vierssä on taulu

"If a cluttered desk is a sign of cluttered mind   what is an empty desk sign of?"

Lopun arvaattekin.

5. Maistissa alan mielelläni puhua armosta ja sen olemuksesta.

Haastan Pekka Nykäsen, Susupetalin, Toimittajan, Vt:n ja Pauliinan.

 

Muuten.  Oletko tehnyt syntiä?

Asian voit testata helposti SYN-testaattorissa