06.35 Ii - lumimyrskyä. -2 C. Liukasta. Nousutahdit alkavat Paganinin pikkujutulla viululle ja kitaralle. Nimeä ei sanottu. En kuullut. Ei sanottu tai en kuullut?

06.58 Einin ja Einen päivä. Onnea merkkipäivän sankareille.

07.00 YLE Uutiset. Poliisi arvioi, ettei museon räjähdykseen liity rikosta. Presidentinvaaleissa laimea ennakkoäänestys, lopullinen prosentti arvailuissa matalampi kuin kuusi vuotta sitten.

07.20 Kuivaniemi -alijäähtynyttä vettä, tuulee, -1C. Tie liukas. Karita Mattila laulaa liedejä. Miten niin ruma kieli voi olla kaunista laulettuna?

07.30 Radio Perämeren uutisissa Sodankylän kentän rahoitus vedetty takaisin. Englantilainen matkajärjestäjä Canterbury Travels pettynyt talven tulokseen. Musta Audi kiilaa ohi risteyksessä. Päiväsakon paikka, paitsi että on pimeää ja poliisi nukkuu.

07.35 Simo -loskaa, räntää. -2C. Aura-auton perässä Kemiin päin.

07.37 - Radio Perämeressä kuullaan raportti Morottajan Teboililta.

07.54 Kauppakatu, Kemi.

******

16.35 Ajos - alijäähtynyttä vettä, ei silti jäädä. +2C.Tie on todella liukas ja loskainen. Yli 70 km/h olisi sulaa hulluutta. Musta Audi kiilaa Nesteen risteyksessä ohi.

17.00 Päivän Peili. Porkkalan palautuksesta viisikymmentä vuotta ylihuomenna.

17.05 -Kuivaniemellä sumua. Pimeä traktori ajaa keskellä tietä, edellä menevä musta Audi on törmätä siihen. ABS nakuttaa. EPS oikaisee.

17.30 Kahden teatteri-ihmisen kiintoisa keskustelu "Dialogi" muistista ja muistikuvista.

17.40 -Haukiputaalla tuuli heittelee autoa. Vettä ja räntää, liukasta, + 2C.

17.56 Oulu Radio esittelee illan kuusi jääkiekko-ottelua. Kärpät on liigan kärjessä. TPS:llä kova paikka päästä play offien alkueriin. heh heh.

18.05 Oulussa moottoritiellä rekka menee ohi hurjaa ylinopeutta. Ruski? Liukasta. +2C. Sade on tauonnut.Vastakkaisella kaistalla ambulanssi ujeltaa vilkut päällä Rajakylän ramppia ylös. Jollakulla on hätää myyä asti.

18.07 Rampista kotiin. Kissat ovat ovella vastassa, hännät värisevät.

Saldo: Kolmet uutiset, jotain työksi nimitettyä, klassista musiikkia. Normipäivä.