Paremmat ihmiset ovat sitä mieltä, ettei rahvaalle tarkoitettu laki koske heitä. Tämä on hyvin loogista. Moraali on tarkoitettu luusereille, mikä suomen kielellä tarkoittaa häviäjää, pudokasta tai välinpitämätöntä, mikä on pahinta.

Moraali perustuu rangaistuksen pelkoon. Jos on köyhä, tyhmä, vanha, huonomuistinen, juoppo, mahdollisesti värivammainen, homo tai syrjäytynyt, on syytä pelätä normiviranomaisia, jotka mutu-tuntumalla, vartijan rajallisella aivokapasiteetilla, ennakkoluulojen pönkittämänä tai merkonomitasoisella kaupallisella koulutuksellaan määrittelevät pisteet, mahdollisuudet ja etuudet.

Henkilö, jonka äveriäissä geeneissä peritty, sikamaisen alistavaan kasvatukseen perustuva ja äidinmaidossa imetty kyvyttömyys asettua toisen asemaan on olematon, siis puuttuva, ei pelkää sellaista, mitä ei osaa hahmottaa. Tekojensa seurauksia.

On ihailtavaa, jos älykkäällä ihmisellä, joka ei ole vielä psykopaatti, on edes hiukan oikeudentuntoa ja sisäistä eettistä vakaumusta.

Tämä on kuitenkin harvinaista. Näiden tosiseikkojen välinen ristiriitaisuus on sitä, mitä kutsumme tosiasioiden tunnustamiseksi. Ikääntyessään henkilö alkaa tunnustaa tosiasiat. Piittamattomuus ja välinpitämättömyys ovat maailman palkka.

Henkilö muuttuu täysiveriseksi psykopaatiksi tuhkauksen tai arkkuunlaiton myötä. Trendi on siis rohkaiseva ja kohottava meidän kaikkien osalta, joten suosikaamme sitä.